Tynnyrimökit Oy

Tynnyrimökit Oy on alkuperäinen ja Suomen vanhin tynnyrisaunojen rakentaja. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Keski-Suomessa, Jämsän kunnassa, Koskenpään kylässä. Toimimme yli 50 vuoden kokemuksella.

Monipuoliseen mallistoomme kuuluu useita erikokoisia tynnyrisaunoja. Valmistamme tilaustyönä myös varastoja, puuceitä ja muita rakennuksia. Lisäksi teemme lähiseudulla pienrakentamista, kuten uudisrakentamista ja saneerauksia. Tutustu erilaisiin saunavaihtoehtoihin.

Mistä tynnyrisauna sai alkunsa?

1950- ja 1960-luvun vaihteessa koskenpääläinen Esko katseli vanhan tervatehtaan tynnyreitä. Hetken tuumailun jälkeen nokkela mies keksi, että nämä jättitynnyrit oli kuin luotu yhteen tarkoitukseen: saunaksi. Pyöräytetään tynnyri sopivaan paikkaan, pistetään kiuas toiseen päähän ja ovi toiseen päähän. Siinäpä soma tynnyrisauna paikkaan kuin paikkaan.

Hyvät ideat leviävät aina nopeasti, ja pian muutkin halusivat oman tynnyrisaunansa. Ei auttanut muu kuin alkaa valmistaa pyöreitä saunoja tosissaan. Tynnyrisaunoja on tehty tähän päivään saakka ja tehdään vielä tästä eteenpäinkin. Toimitamme tynnyrisaunoja koko suomen alueelle ja saunoja myös lähtenyt ulkomaille.

Miksi kannattaa valita koskenpääläinen tynnyrisauna?

Koskenpääläinen tynnyrisauna on se oikea tynnyrisauna: huolellisesti suunniteltu ja ammattitaidolla rakennettu. Aito tynnyrisauna antaa mehevät ja makoisat löylyt. Jäljittelijöitä on, mutta vain Tynnyrimökit Oy:n tynnyrisauna on se aito ja alkuperäinen. Hanki omasi ja ota meihin yhteyttä!